Откриена кабала; Упатство за пронаоѓање на среќата

50.00

Всушност, токму денес кабалата е актуелна како никогаш досега, во својство на духовно и практично упатство за животот. Оваа книга ќе ви раскаже што навистина претставува оваа древна наука: од каде потекнува, како се развивала, и како во денешницата служи како извор и водич за сите нас, помагајќи ни да живееме посигурно и да бидеме успешни во современиот променлив свет. Истовремено, оваа книга може да стане ваше лично патешествие, во кое вие ќе направите голем број откривања.

“Јас решив да ја напишам книгата ”Откриена кабала”за да ја прикажам во неа оваа наука како извор на животната мудрост, која ја докажала својата вредност во текот на милениумите. Всушност, токму денес кабалата е актуелна како никогаш досега, во својство на духовно и практично упатство за животот. Оваа книга ќе ви раскаже што навистина претставува оваа древна наука: од каде потекнува, како се развивала, и како во денешницата служи како извор и водич за сите нас, помагајќи ни да живееме посигурно и да бидеме успешни во современиот променлив свет. Истовремено, оваа книга може да стане ваше лично патешествие, во кое вие ќе направите голем број откривања. Јас се трудев да раскажам за науката кабала едноставно и достапно, затоа што сакав да ви биде пријатно додека ја читате оваа книга. Ако ”Откриена кабала”ви донесе повеќе безбедност и комфор во вашиот секојдневен живот, и сепак ви овозможи да фрлите краток поглед во вечноста – јас целосно ќе бидам награден.”

במלאי

קטגוריה:

תיאור

Product Details:

Edition: soft cover
Number of Pages: 154

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “Откриена кабала; Упатство за пронаоѓање на среќата”

האימייל לא יוצג באתר.